Ikon 2

Előadók

Timar krisztina

Timar Krisztina

Timár Krisztina, HR vezető, az ÉlményHR.hu alapítója

Krisztina 15 éve dolgozik HR vezetőként különféle méretű és profilú vállalatoknál a versenyszférában. Fő területei a munkavállalói élménytervezés, teljesítménymenedzsment, képzés-fejlesztés, vállalati kultúra fejlesztése

Missziója, hogy a munkavállalói- és jelöltélményt javítsa a magyar vállalatoknál. Ezért indította el az ÉlményHR projektet, ahol szakmai cikkeket és videókat készít, valamint workshopokat tart.

Weboldala: https://elmenyhr.hu/

Varga balazs

Kiss Tamás

Kiss Tamás a Profession.hu regionális értékesítési vezetője.

Tamás szerint: “A megfelelő munkavállalók megszerzése és megtartása kritikus sikertényező a magyar vállalatok számára, különösen igaz ez a termelői szektorra. A vállalatok csak akkor lehetnek sikeresek, ha emberi erőforrás menedzsmentjük minél komplexebb megoldásokra törekszik, igazodva a kor technológia lehetőségeihez és a változó munkavállalói elvárásokhoz. Ehhez szeretnénk néhány lehetséges toborzási javaslatot bemutatni a Boston Consulting Group és a Profession.hu közös kutatása alapján.”

Nanassy kassim andras foto

Nánássy-Kassim András

András 25 éve gyűjti HR területen a szakmai tapasztalatokat, ebből 14 évet HR igazgatóként nemzetközi vállalatoknál (Continental, GE, Sanmina-SCI).

Szakterületei: bérfelmérések, egyedi klub felmérések, munkakör értékelés és -besorolás, munkaköri- és kompenzációs rendszerek fejlesztése, HR stratégia, HR benchmark kutatások, külső- és belső kommunikáció.

Nagyistvan

Nagy István

Nagy István, Senior HR Manager

15 éve dolgozik HR területen termelő vállalatoknál, az utóbbi 7 évben a LEGO Manufacturing Kft-nél töltött be különböző HR manageri pozíciókat. A nyíregyházi gyár egyike a világ 5 LEGO gyárának és jelenleg 2800 munkavállalót foglalkoztat.

István kedvenc szakmai területei a toborzás-kiválasztás, zöld mezős beruházások, változás menedzsment, kék galléros kollégák fejlesztése és egyéni coaching.

Palgezazoltan

Pál Géza Zoltán

20 éve kezdte HR karrierjét kompenzációs területen, majd generalista HR Menedzser megbízatásokon keresztül vezetett az útja odáig, hogy ma már legszívesebben vezetők és beosztottak fejlesztésével foglalkozik.

Legújabb passziója chatbot-ok építése, amivel többek között a belső kommunikáció és a pályázók jelentkezésének automatizálásával könnyíti meg a HR szakemberek életét.

Szilagyi David

Szilágyi Dávid

Dávid 5 éve a viselkedéskutatás, humán erőforrás, adatelemzés és játékfejlesztés tudományterületek metszetében tevékenykedik. Korábban a saját csapat felépítése és startupok értékelése során merült fel benne az igény a viselkedés alapú objektív kompetencia értékelésre. Nem talált a piacon megoldást, ezért belevágott a saját termék fejlesztésébe.

Bloggif 595b49d6606df original

Csikós-Nagy Katalin

Csikós-Nagy Katalin ügyvezető, fluktuációkezelő szakértő.

20 éve tevékenykedik HR területen. Az elmúlt években számtalanszor adott elő szakmai rendezvényeken fluktuáció témában. Nevéhez fűződik a 8 éve működő HR Fórum Győrben, ahol a régió HR szakemberei rendszeresen találkoznak, megvitatják az aktuális HR kihívásaikat.

Busa katalin

Bércesné Busa Katalin

17 éve dolgozom HR területen, több, mint 14 éve a Propex Fabrics Kft. alkalmazásában. A Propexnél generalistaként kezdtem, még abban az időben, mikor a vállalatok életében a HR főleg munkaügyi feladatokat jelentett. 2017-ben ügyvezetői kezdeményezésre indult el a HR fejlesztése a vállalatnál. Büszke vagyok arra, hogy a HR osztály ma stratégiai partner szerepet tölt be a vállalat életében, köszönhetően egy elkötelezett csapatnak és egy sikeres együttműködésnek.

Hent Zita

Németh-Hent Zita

9 éve kezdtem meg a munkámat a HR területén. A Propex csapat tagjaként három és fél éve vehetek részt a toborzási és kiválasztási folyamat egészében, a munkahelyi ösztönző rendszerek, HR folyamatok és projektek kialakításában. Mindennapi munkám során a legfőbb motivációt a szakma sajátosságából adódó változatosság adja.

Pekker marton

Pekker Márton

Több mint 15 éve dolgozom termelő vállalatoknál. Ebből az utóbbi 10 évet Lean/folyamatos fejlesztés területén, illetve gyárbővítési nagyberuházások projektvezetői munkáival töltöttem.

Lean vezetőként azt vallom, hogy egy vállalatnak a legfőbb értéket maga az emberi erőforrás jelenti. Hiszem, hogy minden egyes perc, amit az emberekkel való törődésre szánunk megtérül.

Ennek a hitvallásnak tudatában végezem munkámat, legyen szó gyártási-, és üzleti támogató folyamatok fejlesztéséről, emberi erőforrás menedzsmentről, vagy vállalati kultúra alakításáról.

Posan agnes

Pósán Ágnes

20 év HR vezetői tapasztalattal a hátam mögött, amit több különböző iparágban töltöttem el, az elmúlt 5 évben kifejezetten interim HR vezetői és projekt alapú megbízásokon dolgozom, amelyekben kiemelt szerepet kap a külső, szakértői rálátás, a széleskörű szakmai tapasztalat, a problémák hatékony megoldása, valami új megalkotása vagy a meglévő rendszerek átalakítása.

Keveházi péter

Keveházi Péter

2018. szeptember 04.-én csatlakoztam a Veritas Dunakiliti Kft. Csapatához HR vezetőként. Biztos vagyok abban, hogy a profitorientált, adatokra, tényekre és számokra alapozó üzleti környezetet sikerül összhangba hozni az emberközpontú és dolgozóbarát életfelfogással. A magam részéről mindent megteszek az élhető munkakörnyezet tovább fejlesztéséért a transzparens, átlátható és korrekt folyamatok kialakításért.

Stencinger ildiko

Stencinger Ildikó

2001 óta dolgozom a Veritas Dunakiliti Kft-nél. A vállalat személyzetfejlesztési csoportjának vezetőjeként jelenlegi feladataim közé tartozik a szükséges létszám biztosítása, a munkatársak kiválasztás, képzése, fejlesztése. A munkatársak kiválasztása és megtartása ma új szemléletet kíván. Nyitott és befogadó gondolkodásra kell törekednünk, mert ha nem így teszünk, csak a lehetőségek töredékét látjuk meg. Aki nem mer nyitni, nem mer belevágni valami újba, lemarad. A létszámgondok megoldása érdekében vállalatunknál megteremtettük a szerb és az ukrán munkavállalók foglalkoztatásának lehetőségét, s ez beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Az elmúlt másfél év tapasztalatait szívesen megosztjuk a HR Fórum résztvevőivel.

20170531 portre web 3 original

Tóth Nikolett

2017-ben végeztem munka- és szervetepszichológusként. Az elmúlt két évben fókuszáltan szervezeti diagnosztikával és fluktuációkezeléssel foglalkoztam. Én vezettem Magyarország legnagyobb fluktuációkutatását. Rendszeresen publikálok különböző szakmai portálokon fluktuáció és munkaerő megtartás témában. A megoldásfókuszú szemléletek és a pozitív pszichológiai gondolkodás áll hozzám közel – HR tanácsadóként, pszichológusként és karrier coachként is ezt a szemléletet vallom.

Saradyne Beatrix

Sarkadyné Pápai Beatrix

2015 február óta dolgozom a Pannon-Work Mosonmagyaróvári kirendeltségén mint kirendeltség-vezető. Érkezésemet követően a munkaerőpiaci helyzet radikálisan megváltozott rövid időn belül.

Egy történettel szemléltetném: Az egyik partnerünk kérése az volt, hogy 1 éven belül 250-300 munkavállalót kellene felvenniük, különben veszélybe kerül a gyár egyik részlegének a gyártása.

Mindezt Mosonmagyaróváron, az osztrák határhoz közel kérték tőlünk. Elképzelni se tudtuk első körben, hogy fogunk akár 20-30 főt is hozni. Megoldásként mi akkor a 3. országbéliek behozatalát láttunk. Ma ennél a cégnél több mint 200 fő munkavállalónk van jelenleg. 3. országbeli munkavállalóival 2017 augusztus óta kezdtünk el foglalkozni és azóta is rohamosan fejlődünk.

A Legnagyobb elismerés ami ért, azért is, hiszen én még nagyon fiatal vezetőnek számítok a Pannon-Work-nél , hogy 2017-ben a saját kollégáim megszavaztak az év kirendeltség vezetőjének, ezt mindenképpen a 3 országbeli munkám elismeréséért kaptam.

Meszaros laszlo

Mészáros László

2010-ben az autóiparból érkeztem a HR- szolgáltatói szektorba. 2015-óta a Moson HR kft-nél projektigazgatóként dolgozok. 2017 első felében a megváltozott munkaerő-piaci helyzet miatt a létszámunk kritikus szint alá csökkent aminek hatására a működésünk is veszélybe került. Ekkor nyitottunk az ukrán munkavállalók felé.

Jelen pillanatban a kölcsönzött létszámunk 90%-át ukrán munkavállalók alkotják. Fő feladatunk a vevői igények kiszolgálása mellett az integráció és a munkavállalók megtartás. Közel két éves tapasztalatunk van a teljes körű ügyintézésben. Pár hét alatt fel tudunk építeni 20-30 fős létszámot – azon megbízóinknál is, akik még nem foglalkoztattak idegen anyanyelvű munkavállalókat – kétnyelvű projectvezetőink segítségével. Dinamikus fejlődésünk titka, hogy a létszámigényeket még a legkritikusabb országrészekben is tudjuk teljesíteni mint például Győr, Mosonmagyaróvár, Székesfehérvár és vonzáskörzete.